2017 recap

Jeg kan umulig være den eneste som synes at 2017 har gått helt utrolig fort! Det er jo ikke lenge siden det var 17. mai liksom, og nå skal vi straks begynne å skrive 2018. Men nå når jeg har bladd meg gjennom bildene fra det siste året ser jeg jo at det har skjedd en hel del likevel, for ikke å snakke om hvor mye Kaia har vokst, så det kan umulig ha gått fort.

Mye kan sies om at vi går rundt med nesene i en telefon til enhver tid, men det er jammen fint å ha så mange minner foreviget gjennom bilder. Her er noen av mine minner siden sist nyttår.

JANUAR

Julen 2016 ble feiret i Norge, og planen var å reise hjem til Dubai for en stille og rolig nyttårsfeiring, men vi ble værfaste i London og tok årsskiftet i lufta i stedet. Vi fikk besøk fra Norge på nyåret, og vekslet mellom strandheng og “vinterklær”. Vi lanserte “Styrketrening med Inger in Dubai”, og jeg fikk selv kjenne øktene på kroppen. Mamma kom på besøk og vi dro på spa for aller første gang, og feiret bursdagen hennes med champagnefrokost- for første gang 😉

FEBRUAR

I februar begynte Athleat å sponse oss med matpakker, så jeg kan faktisk skryte på meg å ha spist ganske så sunt det siste året. Minus all sjokoladen jeg spiser i tillegg til matboksene da. Vi var fortsatt litt værforvirrede og hadde faktisk en del regn denne måneden. Prehab Trening hadde sin årlige treningscamp i Dubai og jeg fikk både forelese og holde treningstime. Vi var med gjengen på fredagsbrunch og det som omtrent er den eneste ordentlige fylla jeg har hatt i år. Men FY. SØREN. så gøy jeg hadde det. Lever nok enda ett år på den ass. Mamma og pappa kom på besøk og jeg kjøpte ny bikini som jeg viste frem the way I know best 😉

MARS

Mars bød på enda mere besøk fra Norge, og kanskje aller best var det når verdens beste Marie og hennes lille Oline kom til oss. Været var dårlig omtrent hele uken de var her, men fy søren så koselig vi hadde det likevel. Jeg gjorde en Crossfit Open økt for gamledagers skyld, og innså at double unders ikke er helt det samme etter at man har presset en baby gjennom side edlere deler. Just sayin. For andre året på rad hadde vi besøk av Solborg Folkehøyskole som vi både trente og holdt foredrag for.

APRIL

Ian reiste mye i april så jeg og Kaia hang mye på stranden. Både Margrethe og co samt mamma og pappa kom til Dubai i påsken, og jeg utnyttet besteforeldre til å kunne trene uforstyrret. Jeg fikk treffe Annema igjen, og hennes hunk av en mann, og SHP fylte 5 år. Og så kjøpte jeg enda en ny bikini 😉

MAI

Vi reiste hjem for å feire 17. mai, noe som var ekstra stas da Kaia hadde bunad for aller første gang. Det var som alltid godt å se venner og familie igjen, og like vondt å dra igjen. Hjemme i Dubai begynte det å bli varmt, men det funket fortsatt fint å gå på stranden.

JUNI

Vi nøt litt godt junivær i Dubai før vi dro hjem for en fin, lang sommerferie. Eller høstferie, alt etter hvordan man vil se på det. Vi hadde oftere regnklær på enn bikini for å si det sånn i alle fall. Vi heiet på morfar som syklet Nordsjørittet for n-te gang, og jeg spiste smågodt og trente crossfit på bursdagen min. Pappa kjøpte trampoline til Kaia, og det var gøy for både store og små. Jeg gleder meg til vi får hoppe i hagen igjen!

JULI

Høydepunktet i juli var uten tvil turen til svigerfar i Portugal. Mamma og pappa var også med, og vi hadde en rolig og avslappendes ferie uten mye mas og jag- akkurat som jeg liker det!

AUGUST

Lang ferie til tross ble det litt travelt med “besøking” og sånn, men spesielt turen til Ian sin morfar på Evje er jeg så inderlig glad for at vi tok. Mamma laget ribbe og det var helt episk. Før vi vendte nesen mot Dubai  stoppet vi i Son for pre-Convention med AFPT.

SEPTEMBER

Etter pre-convention i Son bar det til Gardermoen for årets AFPT Convention. Jeg fikk forelese for, og trene en sprek gjeng hos Mari Aurora, før det ble trenings og foredrag på selveste conventionet også. Jeg delte scenen med flotte Camilla aka Treningsfrue, og vi snakket om sosial media. Vel hjemme i Dubai var det godt å komme tilbake til både gym, bra mat, venner og strand.

OKTOBER

Mamma og pappa kom på besøk, og denne gang var også tanten og onkelen min med. Det var kjempekoselig å få så mye kvalitetstid med dem, og gøy å kunne ta dem med på litt av det vi driver med i Dubai (les: går på stranden). Samme dag som mamma og pappa reiste kom Ine Marie og kjæresten hennes Ørjan, og det ble enda mere strandheng. Jeg fikk treffe og trene selveste Tone Damli, og hadde ett filmcrew i hælene en halv dag. Vi flyttet fra leiligheten vi hadde bodd i mesteparten av vår tid i Dubai, og det var litt trist for hu mor.

NOVEMBER

Vi fant oss til rette i vår nye (midlertidige) leilighet, og koste oss med både hverandre og Cinnabons. Seriøst, den siste måneden har jeg spist mer Cinnabons enn jeg har gjort hele livet sammenlagt. Typ. Ine Marie kom på besøk igjen og hadde med tidenes største smågodtpose. Hun hjalp oss med Kaia da vi uken etter arrangerte vår aller første treningstur. Det var kjempegøy og jeg gleder meg så til å gjøre det igjen i februar!

DESEMBER

Vi tok farvel med både treningsreisegjengen og Ine Marie, og Kaia fylte 2 år. Vi kjøpte juletre, bakte pepperkaker og dro på julemarked for å finne julestemningen, og det hjalp i alle fall på feriefølelsen når mamma og pappa kom. Men neste år tror jeg det må bli jul i Norge ass 😉

Og med det sier jeg GODT NYTT ÅR kjære lesere!

Håper vi ses i 2018 🙂

7 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png