top of page

2016, we’re off to a good start

I dag har jeg trent, spist sjokolade og kost med Kaia. Forsetter 2016 sånn kjenner jeg at dette kan bli ett bra år 😉

Årets første treningsøkt ble løping, og maaaaaaan så digg det var! På grunn av bekkenbunnssmertene har jeg jo ikke løpt siden tredje graviditetsmåned, og gjett om jeg har savnet det!

Hadde det vært opp til meg hadde jeg lagt ut på langtur, jeg løp jo tross alt i 4 minutter her om dagen og det føltes bra. Men heldigvis har jeg Ian i slike situasjoner der logikken min ikke er helt tilstedeværende. Han sa jeg burde trappe opp løpingen litt mer gradvis, og siden han er like smart som han utgir seg for å være, så valgte jeg (for en gangs skyld?) å høre på ham. Det ble derfor ikke mer enn 6 minutter løping totalt, men jeg ble sliten likevel jeg kan jeg love.

Det ble seks runder med 1 minutts løping på 14 km/t, etterfulgt av 20 DB thrustere. Jeg startet ny runde hvert tredje minutt, så hele greia tok altså 18 minutter. Da jeg var klar hadde jeg akkurat den følelsen som Ian sa jeg burde sitte igjen med- at kroppen (les: bekkenet) forsatt føltes bra, og at jeg hadde lyst til å løpe igjen. Han er faktisk ganske ok han der mannen min 🙂

Nå skal jeg kose litt videre med Kaia, så dere får ha meg unnskyldt 😉 Håper dere også har hatt en fin start på det nye året.


Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page