top of page

2015 so far

Herregud. Nå har jeg jo faktisk ikke blogget siden i fjor. Og selv om jeg ikke har noe vettigt å komme med (når har jeg egentlig det?!), tenkte jeg at jeg iallefall kunne gi livstegn fra meg. Dersom noen begynte å lure på om jeg i det hele tatt overlevde årsskiftet liksom.

Det gjorde jeg altså. Jeg og Ian hadde en fin nyttårsfeiring med to svenske vennepar her i Dubai. Det var forsåvidt en stille og rolig nyttårsfeiring til Dubai og være- om man ser bort fra alkoholinntaket vil det si! Ian sovnet på en pinnestol som står i gangen vår da vi kom hjem i 3-draget liksom 😀 Men til tross for høy champiskonsumering var faktisk formen overraskende bra 1. nyttårsdag. At jeg hadde sovet mellom 3 og 5 timer de 3 siste døgnene merktes derimot, så jeg brukte halve av den første dagen i året på å sove 😉

Og mer soving har det blitt! Er det bare meg eller var det totalt luksus å starte det nye året med helg?! Vel, kanskje det faktisk bare er meg, for om jeg ikke tar helt feil var det vel skole og greier i går? Uansett, jeg har iallefall ikke jobbet siden i fjor, har sovet inn 3 dager på rad og oppgradert brunfargen med flere hakk (les: jeg er rød og solbrent). I tillegg har jeg lest ferdig boken til Linnea Myhre (den skulle vært lengre ass!), trent styrke etter ca 5 dager pause (tror dere jeg er støl eller?!), og grenet meg gjennom Annie på kino (hvorfor jeg ble så rørt vet jeg ikke, men jeg var hungover så fylla har sjylla!).

Men nok om meg, hehe. Har dere hatt en bra start på året? Og har dere noen nyttårsforsetter? Jeg har ingen, så forslag mottas med takk 😉


/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c0c/31536027/files/2015/01/img_0226.jpg

Med de beste ønsker for det nye året, Inger

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page