top of page

2 timers morgencardio

Jeg tror vi begynner å bli utsovne jeg og han der mannen min, for idag våknet vi helt av oss selv før kl 8. Siden det egentlig var litt i tidligste laget å starte dagen på, foreslo jeg for Ian at vi skulle gå oss en morgentur på stranda her ved hotellet. Med tanke på at Ian ikke driver med morgencardio (..eller noen form for cardio!) trodde jeg ikke at han skulle si ja, men det gjorde han, så vi begynte å spasere.

Planen var å gå en times tur frem og tilbake på stranda, men da vi hadde komt ca 40 min den ene veien, fikk vi den geniale ideen å gå langs veien tilbake, istede for å gå langs stranden. Long story short; vi gikk oss bittelitt vill, og det var bare så vidt vi ikke rakk tilbake til hotellet før frokosten stengte. Om Ian ikke er særlig fan av morgencardio, er han IALLEFALL fan av frokost, så dere kan vel tenke dere hvor krise det isåfall hadde vært!

Men vi rakk det, og etter to timer gåtur smakte den ganske godt den der frokosten 🙂


breakfast fit for a king 😉


Resten av dagen ble det solings og slakkings, og nå har vi akkurat avsluttet kvelden med norsk film på skjermen: “Babycall” med Kristoffer Joner og Nomi Rapace- anbefales 🙂

Later!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page