top of page

2 timer jobb & 2 timer solings

..og der har dere min dag!

Foruten PT-timer for to arabiske gutter på 9 år (vi snakker hinderløype og dogdeball i stedet for markløft og knebøy liksom) og baking av grove rundstykker til kvelds, så har jeg ikke foretatt meg noe særlig fornuftig i dag. Men det har vært en fin dag likevel der jeg blant annet har fått litt etterlengtet sol på skrotten.

Jeg sier det ikke for å provosere, for jeg fatter jo at det ikke akkurat er sommer og sol hjemme i Norge for tiden, men det kan være litt tiltak å komme seg ut i solen selv om det er fint vær hver dag her i Dubailand (utenom i går vel og merke, da regnet det :-O). Det har nesten vært for varmt, og da frister det ikke like mye å ligge i solsteiken, men i dag viste gradestokken (les: temperaturmåleren på Snapchat) i underkant av 30 grader, og det er absolutt levelig. Jeje, cry me a river og alt det der- jeg skal holde kjeft nå 😉Ønsker dere en fin helg! Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page