top of page

2 stk på én dag

Idag har jeg jogget, og nå var det jammen lenge siden sist. Jeg fikk jo vondt i foten etter maratonet og har ikke våget meg på annet enn intervaller, men idag skinte sola så fint i Okka by, ooooog jeg har fått en ny lydbok, så en joggetur var nesten obligatorisk. Og ikke nok med det- jeg har jogget 2 ganger!!! Samme runde!

Siste tur var med pappa på slep, så den gikk strengt tatt ikke like fort som den første 😉 ..men flere dager som dette kan jeg godt tenke meg. Og når det er sagt; en joggetur i Emirates Hills er vel og bra, men denne naturen her ass, den kan lite måle seg med!


photo

Imorgen tidlig reiser jeg tilbake til ørkenen igjen, og dersom beina tillater det ser jeg ikke bort ifra at det blir en liten trenings før jeg setter meg på flyet også.

God natt partypeople, jeg stuper snart i seng 🙂

0 views0 comments

Comments


bottom of page