top of page

2 åring i hus

Kaia er to år og det er nesten ikke til å fatte. På et vis er hun jo så veslevoksen og smart at hun like gjerne kunne vært fire, men samtidig er hun, og vil for alltid forbli, min lille baby. Jeg bladde litt i gamle bilder i går og har vanskelig for å tro at hun en gang har vært så liten som da hun ble født, men hun var jo det! Og så måtte jeg grine litt da, for, dere vet, #allthefeels.

Det ble som nevnt ingen stor bursdagsfeiring, men en meget bra bursdag likevel. Jeg foreslo til Ian at vi skulle droppe “vanlig” bursdagsfest med venner og sånt, delvis fordi jeg visste at jeg kom til å være sliten etter uken med treningsreisen, men kanskje mest fordi jeg hadde lyst til å dedikere dagen til Kaia- ikke til mange gjester og styr med å lage fest. Hvis det er lov å si. I stedet ble det familiekvalitetstid med pannekakefrokost, felles hvil midt på dagen, og hyl og latter i lekeland til kvelds. Sistnevnte var jo mest for Kaia sin del, men hverken jeg eller Ian syntes det var kjedelig forråsirresånn 😉

Til bursdagspresang fikk Kaia det som etter min mening må være verdens søteste dukkehus i tre. Jeg var redd det skulle være litt for tidlig å introdusere noe sånt, men huset har vært en stor suksess så langt i alle fall. Både jeg og Ian blir litt småstressa av at Kaia ikke har så mye orden i møblene inni der da (lol ass), men jeg er så glad for at hun liker å pusle med det.

Kaia, fine lille to-åringen vår, mamma og pappa elsker deg.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page