17. mai i Dubai

Det føles både rart og trist å ikke skulle feire 17. mai hjemme i Norge. Vi flyttet til Dubai i september 2011, og faktisk var det ikke før til 17. mai året etter at jeg reiste hjem til Norge. Siden det har det på en måte blitt en tradisjon for meg å reise hjem, og med unntak av det året jeg var gravid med Kaia har dagen blitt feiret i Norge.

Så siden jeg kjenner meg litt sentimental og det tross alt er torsdag (les: throwback Thursday), så kjører jeg på med et aldri så lite bildedryss fra 17. mai de siste årene:

17. mai 2012 Første gang hjemme i Norge siden vi flyttet til Dubai, og det regnet. Så klart.

17. mai 2013 #bunadspullups så dagens lys, og jeg liker å skryte på meg at jeg har skapt en trend med at folk driver og tar pullups og chins i bunaden. Neida. Joda, serr 😉

17. mai 2014 Barnetog ble sett fra ca samme sted vi har stått så lenge jeg kan huske. Er det andre som har det sånn?

17. mai 2015 Dette året feiret vi i Dubai, og jeg var som nevnt gravid. Det var ikke offisielt enda, men jeg tror likevel at puppene mine sa sitt og jeg husker jeg spurte Ian om jeg virkelig kunne gå i en kjole med så dyp utringing.

17. mai 2016 Første 17. mai feiring med både mann og barn. Jeg var dritstolt.

17. mai 2017 Fjorårets feiring med Kaia i Marendrakt. Det var så stas det! Heldigvis fikk vi jo brukt bunadene våre litt i år likevel 🙂

Nå har jeg løpt noen intervaller for å snike til meg litt endorfiner og godfølelse, og skal straks hente Kaia fra barnehagen. Deretter går turen til Sjømannskirken for å se hvordan nordmenn i Dubai feirer syttende mai 🙂

Gratulerer med dagen alle sammen!

1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png