top of page

1000 double-unders for time

Herregud jeg er flink til å utsette ting altså! Jeg skulle trene tunge knebøy rundt lunch-tider idag jeg, men da klokken nærmet seg 7 i kveld og jeg verken hadde trent eller gjort ferdig mine arbeidsoppgaver for dagen, innså jeg at det slaget var tapt. Det fikk dermed bli noe lettvint i gymmet, og siden jeg løp i går, ble det alternativ cardio idag. Jeg kunne jo strengt tatt ha funnet på en mer underholdende type crossfit-inspirert økt, men var altfor mentalt sliten for den slags. 1000m for time på skiergen, etterfulgt av 1000 double unders for time, og jeg er fortsatt sliten i underarmene 3 timer senere 😉


IMG_7461

Nå har jeg jo i tillegg utsatt dusjen så lenge at hårvask utgår. Tørrshampo FTW sier jeg bare!

God natt fininger, I’m out 🙂

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page