top of page

1. juni i bilder

Åh, denne dagen har vært fin, og det til tross for at den startet ganske mye tidligere enn om jeg hadde fått bestemt. Typ kvart over fem sa Kaia at det var morgen, og det var bare å komme seg opp. Hun skulle inn i stua for å si hei til dukkene sine, eller bebi, som hun sier.

Typisk nok var jeg tom for kaffe, og tenkte derfor vi kunne gå ut en tur for å kjøpe Starbucks, som plaster på såret for den litt for tidlige starten på dagen liksom. Men vel ute kom jeg jo på at det ikke er innafor å drikke kaffe i all offentlighet nå som det er Ramadan og greier, og dessuten var ikke kaffesjappa åpen en gang #grytidlig

Jeg fikk kaffe til slutt da, og siden det har dagen bare blitt bedre. Vi dro på stranden, og fikk med oss Ian også i dag. Kaia gjør så mange kule ting om dagen, og er så flink i vannet, og da er det ekstra gøy at Ian er der og får det med seg han også. Hun gjør meg så glad, og det er jo enda bedre å dele den lykken med noen. Så da står vi der begge to, tullete av stolhet av den lille frøkna vår.

Og som for å fullføre en allerede flott dag løp jeg 5 kilometer på mølla fortere enn noen gang før. Det må ha vært på grunn av all den friske sjølufta ass!

Erhm, eller kanskje ikke. Men ja, det føltes bra å løpe i dag.


Nå er hu mor trøttere enn trøtt og må komme seg i loppekassen!

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page