top of page

1 år i Dubai- siste del :-)

Denne bildeoppdateringen er jo strengt tatt ikke så mye fra Dubai, for vi har nemlig kommet til juni da jeg reiste hjem til Egersund for å bli Mrs. Houghton 🙂


bryllupsuken ble innledet med ett heidundrene utdrikningslag med de beste venninnene en jente kan ha 🙂det var slitsomt....sporty..spennende..utfordrende..kaldt!…følsomt (her griner jeg fordi jeg fikk den styggeste capsen)utdrikningslaget var også farlig!!!men mest av alt var det veldig, veldig gøy 🙂igjen, takk til verdens beste forlover Marie 🙂etter en ukes restitusjon var jeg klar til å gifte meg med min drømmemann! OJ, så nervøs jeg var den dagen!!*drømmedag*tilbake i Dubai igjen var det et par hektiske uker med jobb før bryllupsreisen. Jeg fikk blant annet prøve meg som foreleserog så fikk jeg jo treffe prinsen av Dubai (og vant ett par to-tre-ni (!!!!) tusenlapper) på Dubai Fitness Challengederetter var det off to Thailand for our honeymoon 🙂


And that’s it folks! 1 år i Dubai- og for ett år det har vært 😉

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page