1 år i Dubai- del 3

Snart ferdig nå altså, jeg lover, men her kommer det en liten oppsummering fra påsken og til rett før brylluppet.

Forresten, for de av dere som tror jeg har blitt lat, så har jeg altså trent de siste dagene også, det har bare ikke vist like godt igjen på bloggen. Idag f.eks har jeg til og med trent to ganger! Sjitt pomfritt, I should get a medal or something!

Jeg bare tuller altså, men å trene dobbelt skjer liksom ikke så ofte når det gjelder meg!

Jeg løp 5 km i morges- fordi jeg har begynt å se på Sex and the City for n-te gang, og ville ha noe å gjøre på imens 😉 smart eller hur? Og eksakt 30 min før min kunde kom ikveld hadde jeg en av mine mest effektive økter hittils- man får gjort mye når tiden er knapp! Jeg kan fortelle om den imorgen, nå må jeg få slengt opp litt bilder 😉


i påskeferien fikk vi besøk av mamma, pappa, onkler, tanter, søskenbarn og gode vennervi hadde ikke offisielt åpnet jobben ennå, men pappa tok seg likevel den friheten i å gjøre narr av hvor “mye” penger vi hadde i kassen- kom å se nå du pappa!!vi var ute i ørkenen- der er det vakkert ass!jeg hoppet i fallskjerm!!!det var så kult at det kan ikke beskrives engang- jeg har lyst å gjøre det igjen!!!vi var inne på tanken å kjøpe leilighet, og jeg forelsket meg i denne..