top of page

1 år i Dubai- del 3

Snart ferdig nå altså, jeg lover, men her kommer det en liten oppsummering fra påsken og til rett før brylluppet.

Forresten, for de av dere som tror jeg har blitt lat, så har jeg altså trent de siste dagene også, det har bare ikke vist like godt igjen på bloggen. Idag f.eks har jeg til og med trent to ganger! Sjitt pomfritt, I should get a medal or something!

Jeg bare tuller altså, men å trene dobbelt skjer liksom ikke så ofte når det gjelder meg!

Jeg løp 5 km i morges- fordi jeg har begynt å se på Sex and the City for n-te gang, og ville ha noe å gjøre på imens 😉 smart eller hur? Og eksakt 30 min før min kunde kom ikveld hadde jeg en av mine mest effektive økter hittils- man får gjort mye når tiden er knapp! Jeg kan fortelle om den imorgen, nå må jeg få slengt opp litt bilder 😉


i påskeferien fikk vi besøk av mamma, pappa, onkler, tanter, søskenbarn og gode vennervi hadde ikke offisielt åpnet jobben ennå, men pappa tok seg likevel den friheten i å gjøre narr av hvor “mye” penger vi hadde i kassen- kom å se nå du pappa!!vi var ute i ørkenen- der er det vakkert ass!jeg hoppet i fallskjerm!!!det var så kult at det kan ikke beskrives engang- jeg har lyst å gjøre det igjen!!!vi var inne på tanken å kjøpe leilighet, og jeg forelsket meg i denne..vi var med på nok en challenge, denne gangen var førstepremien en tur for to til Thailand! Trenger jeg presisere hvem som vant?? 😉det var nok han der mannen min ja!SHP-represent!den 17. april var ENDELIG den offesielle åpningen av SHP-Scandinavian Health & Performanceden her tørste mannen kom også på besøk til ossgood times…men jeg vet forsatt ikke hvordan jeg endte opp med disse i veskavi hadde alternativ trening på jobben!og en dag helt ut av det blå åpnet jeg a can of Martha Stewart og lagte cookies!fine Merethe fyllte 30 år, og det ble feiret på en yacth, meeeeeeeeget nice 🙂der smakte jeg den beste cupcaken in the history of the worldvi jobbet selvfølgelig litt på brunfargen iblant 😉og løp på gresseti mai reiste jeg hjem til Norge (etter tidenes lengste opphold hjemmefra) for å feire 17. mai i regnjeg passet også på å få prøvd den fineste kjolen jeg eier hos snille Mari på Maria Schei på Bryneså var det hjem til Dubai igjen for å kjempe mot vektvestenog så var det jo denne photoshooten da 😉vi kjøpte biiiiiiiiiiiiiil 🙂 🙂 🙂Storebror og Hanna kom også på besøk, de fikk iallefall jobbet på brunfargen!jeg fant endelig ut hvilke bordkort jeg ville ha til brylluppet. Ikke hver dag man tar fly med 74 bilderammer i baggasjen 😉Ian fikk også fikset seg ett ok antrekk til brylluppet. Og med ok mener jeg så fint at jeg begynte å grine slik at de to skredderne ble ille berørt…og så må vi jo ikke glemme tidenes beste utdrikningslag (i Dubai- det beste noensinne var jo hjemme i Okka by!)


Are you still with me? En runde til nå så er vi i mål 🙂

Natta!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page