top of page

1 år i Dubai- del 2

Og galskapen forsetter! Her er altså en liten bildeoppsummering fra januar til ca mars. På denne tiden hadde jeg jo begynt å blogge, så det er mulig dere som har hengt her lenge kjenner igjen noen av bildene 😉


jeg løp mitt første 10 km løp- 45.15! Må si meg fornøyd med den med tanke på at jeg ikke lenger er en jogge-jente!samme dag var det også en crossfit challenge- KJEMPEGØY!haha, busted!konkurransen varte i 2 dager, og laget jeg var på vant!!!vi reiste en helg til Stockholm fordi Ian skulle forelese på Nike Blast. Ååååå, så koselig det var å være tilbake igjen!så fikk jeg besøk av denne søte frøkna 🙂vi trente, shoppet, solte oss og var på buffet! Skal jeg sende over litt av isen Elisabeth 😉ikke lenge etter Elisabeth hadde dratt fikk jeg nytt besøk igjen 😀typisk at halsen min valgte å bli sårere enn den noen gang har vært akkurat da Elise, Julie og Marie var på besøk, men jeg var ganske glad for det omtross sår hals var dette starten på den desidert beste utekvelden jeg har hatt i Dubai. Kan vi snart ha en reprise på den eller???SHP begynte å ta formIan hadde bursdag i februar… long story short: han var i Oslo den helgen og jeg GLEMTE nesten dagen hans!!! Er det mulig?!?!?Jens kom på besøk for å sjekke om Dubai var verdt å flytte til 😉jeg begynte å få dilla på å løpe frem og tilbake på gressplenen. Gleder meg til været tillater dette igjen!Crossfit Open var igang, så det ble en del crossfittreningog jeg var godt fornøyd da jeg klarte å slå Candice på den siste woden 😉
dermed kunne vi begynne å svette der regelmessigjeg var med på en slags photoshoot for Reebook Cossfit Asiaog vi avsluttet mars måned med en team-wod på et annet crossfitgym i Dubai


That’s it for tonight folks! Åh, jeg er jo ikke halvveis engang 😉

Natta!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page