top of page

1 år i Dubai- del 1

Idag er det eksakt ett år siden vi flyttet til Dubai! På en måte kan jeg ikke fatte at vi har bodd her så lenge, men samtidig føles det jo som en evighet siden vi kronglet oss inn på ett bittelite hotellrom med 3 baggasjer hver den første natten. Etter det var vi så heldige å få bo i leiligheten til en kollega av Ians far den første måneden. Det var virkelig luksus og gav oss tid til å finne leilighet i fred og ro.

Tenkte jeg ville dele mitt siste år med dere, så forbered dere på en bildebombe! Men for at dere ikke skal få helt sjokk tenker jeg at jeg deler det opp i litt mindre deler. Så, without further adieu: her er første del av 1 år i Dubai 😉


full planlegging av SHP-systemet allerede fra dag 1september i fjor var hett (det er den forsåvidt i år også sålangt)! Vi måtte venne oss til unorske temperaturer 😉vi fikk også venne oss til mye goooooood mat! Har aldri i mitt liv spist så mye ute på resturant som jeg har gjort det siste åretvi trente mye crossfit..og litt alternativ trening 😉vi var på leilighetsjaktog da vi fant en ble det gjentatte turer til IKEA!mamma og pappa kom på besøkog ble tatt vel imot 🙂så fikk vi litt uventet besøk også. Hadde nok vært ok med gardiner i slike anledninger!vi var med på vår første konkurranse: løping, svømming og løping i 3’er lagjeg fant ut at servicen her i Dubai er bittelitt annerledes enn i Norge. Her følger altså en mann fra dagligvarebutikken meg hjem med varene mine! *flaut*det ble jo selvfølgelig solingsog jeg drakk brusmye brus.vi skapte oss etterhvert mange gode bekjenskaper og venner i crossfitgjengenjeg var med i min første individuelle konkurranse, crossfit-ishdet endte med en 2. plass 🙂mer solings- med godt selskapjepp! meget bra selskap that is 😉i desember fikk vi besøk av Einar og LA og feiret svensk julebord på Burj Al Arabjeg kjente ikke Lene så godt da, men åh for ei kul jente!perfekt soleselskap..og shoppingpartner 😉jeg og Einar tok oss en treningsøkt i lokalet vårt som da bare var “shell and core”Julen 2011 ble feiret i Baku hos Ian sin fardet var greit mye “friskere” i luften der, så det manglet ikke på frysingen!men det var ikke bare temperaturen som skiller Baku og Dubai fra hverandre…gjett om jeg var lykkelig da jeg fikk treffe 5 søte små vovviser som denne!


Og DER gir jeg meg for runde 1! Stjerne i boken til dere som holdt ut til the bitter end 🙂 For dere som griner for at det er over- mer kommer!

Godnatt!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page