Ørkensafari, styrketrening og fredagsbrunch

Jeg henger etter med oppdateringene fra treningsreisen vår, så dermed tenkte jeg å slå tre fluer i en smekk (eller noe sånt) her jeg ligger på sengekanten. For siden sist jeg tittet innom her har vi altså hatt både kettlebelltrening, partrening og styrketrening, samt ørkensafari og fredagsbrunch.

Ørkensafarien i går gikk over all forventning, og hele opplegget med show og mat var mye bedre enn sist. Foruten litt for mange drag på vannpipa (jeg ble så kvalm!) var det en meget fin ettermiddag, og det hele ble toppet med storslagent fyrverkeri (!) langs veien da vi kjørte tilbake til Dubai.

I morges startet dagen med styrketrening på SHP og både jeg og Ian slang oss med på økten. På 11 ulike stasjoner fikk vi kjørt gjennom hele kroppen, og jeg tror samtlige var godslitne etterpå. Undertegnede var i alle fall det 😉

Deretter bar det hjem for å dusje og å skifte til finstasen, for neste punkt på planen var fredagsbrunch. Vi spiste og koste oss i flere timer, og ble mettere enn strengt tatt nødvendig. Fredagsbrunch inneholder jo som regel en del alkohol, men for min del ble det knappe to glass bobler. Den der ladies nighten sitter i kroppen enda ass, så jeg må nok være avholds en stund til 😉

I morgen er siste dag med treningsreisegjengen og det er intet annet enn sykt! Men dagen starter tidlig, så jeg må lukke øynene.

God natt 🙂

1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png