top of page

Ønsker for morgendagen

Imorgen annonseres WOD nr 4 av 5 i Crossfit Open. Sist sa jeg at jeg ønsket meg en Inger-vennlig WOD, og selv om økt nr 3 va litt mer ok enn de to forrige har det ennå ikke vært en økt der jeg har følt meg helt trygg i alle øvelsene.

Så om det skulle være noen tvil: imorgen ønsker jeg meg double unders!

Double unders er når man hopper tau og lar tauet svinge to runder per hopp. Det krever et litt mer eksplosivt hopp enn ved vanlig hoppetauhopping (fint ord jeg lagte der ser jeg..) og teknikken kan være litt vanskelig å mestre i starten. Jeg har brukt lang tid på å få teknikken til å stemme og det har kostet mye frustrasjon og “piskeslag” som følge av failede forsøk, men nå sitter teknikken som støpt 😉 Øvelse gjør visst mester!

Enkelt hopp:

Double unders:

Trening med hoppetau bør ikke undervurderes. Det er jo kjempebra cardiotrening om ikke annet. I tillegg er et hoppetau kjempelett å ta med seg på for eksempel ferier og lignende. Da jeg bodde i Stockholm var det nesten obligatorisk med en hoppetauøkt i garasjen når jeg var hjemme hos mamma og pappa. Good times 🙂

Så, vi krysser fingre og tær for DU’s imorgen, gjør vi ikke? 😉

Later!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page