top of page

Ødelagt fing, DFC og Cheesecake Factory

Der har dere min lørdag raskt oppsummert! Og foruten det med fingen så har det vært en meget bra lørdag. Men nå er jeg jammen klar for sengen ass!

I morges stakk jeg over til SHP for å teste dag 4, siste program i dette online-greiene som vi drar i gang med etter nyttår. Økten gikk bra, Kaia sov godt i vognen og jeg koste meg. Men i det jeg skulle sette på plass den ene 20-kilos hantelen klarte jeg på en eller annen måte å glippe den på langefingen. Jeg hørte en lyd, og så ble fingen fort både blå og hoven. Jeg kjente jeg holdt på å svime av og måtte sette meg ned. “Nå kan jeg ikke trene mer”, og “jeg får ikke fullført dagens program” var tankene som slo meg, for jeg trodde jo selvsagt at fingen var brukket. Jenna var i gymmet med en kunde, så hun hentet Anja sine fryste bær fra fryseren og la på fingen. Hver gang jeg kikket under isposen svimlet jeg til og var redd jeg skulle spy. Og midt opp i dette våknet jo også Kaia selvsagt.

Det var ikke så farlig som først antatt altså (Hamdillah!), men fingen er øm og hoven og det blir ingen tunge frivendinger eller markløft på meg i morgen for å si det sånn. Men, hell i uhell var det absolutt.

Denne helgen har Dubai Fitness Championship gått av stabelen igjen. De med god hukommelse husker kanskje at jeg hadde mine glansdager der jeg faktisk deltok på sånt, men i år, og årene fremover, er jeg tilskuer. Finalen ble arrangert på Dubai Mall, så siden vi både fikk VIP-billetter og hadde noen bursdagsgaver å bytte, tok vi turen.

Vi ble værende i 7 (!) timer, og jeg kan ikke huske sist jeg var så lenge på ett kjøpesenter. Kaia klarte seg overraskende bra, og var i storform. I mellom øktene snek hun seg til og med ut på arenaen hvor vektene lå, og prøvde å løfte stengene og lekte med kalkbøttene. Den skal tidlig krøkes si!

Når Kaia sovnet i 7- draget ble det plutselig en liten date-night på meg og Ian på Cheesecake Factory. Det ble både biff og gulrotkake, og selvsagt det fantastiske sirupsbrødet man får til “forrett” med masse smør og salt på. Åh, så godt det var!


Nå har vi fått en sovende Kaia fra vognen, inn i bilen, ut av bilen, inn i bygget, opp heisen, inn i leiligheten og i senga- og hun sover ennå. Jeg og Ian har tatt high five for bra teamwork og feirer med å legge oss tidlig 😉

Gudd nait!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page