Å være gravid

..er så gøy! Nå har jeg følt meg som meg selv (bare litt tyngre) i nesten 3 måneder. Borte er kvalme, hodepine og sløvhet. Litt halsbrann har jeg fortsatt, og så disse bekkenløsningssmertene da, men det kan jeg absolutt leve med. For inni magen min ligger en liten bebis som gjør at jeg midt i skrivingen av en random mail får verdens beste følelse av lykkerus. Sånn helt ut av det blå! En bebis som gjør at det er helt greit å skippe trening til fordel for en snooze på sofaen. Og som gjør at det er ok å spise 3 epler på rappen selv om man allerede hadde spist 2 tidligere på dagen. For alt er lov når man er gravid 😉

Og så sparkene da. Som kommer med en gang vi skal sove på kvelden og Ian legger hånden på magen min. Fy søren jeg elsker det!


I går var vi på ultralyd og fikk vite at alt stod bra til med lille bebis i magen. Til den personen som fant opp teknologien som gjør at vi kan se 3D bilder av knøttet som ligger der inni: TAKK! Det er noe av det mest imponerende jeg har sett, og jeg tror ikke trenger presisere at jeg tok til tårene 😉

La tiden frem mot desember fly avgårde plis 😀 Jeg gleder meg så!

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png