top of page
IID HJEMMETRENING_MED VEKT.png

Dette programmet utfordrer deg til å gjennomføre 30 økter på 30 dager. Øktene tar 25-45min og gjøres med hjelp av hantel/kettlebell og kroppsvekten din. Øktene passer best for deg med litt treningserfaring, men med litt tilpassing av økter eller øvelser kan det det passe for nybegynnere også. Vårt mål med dette programmet er å lære nye måter å trene med minimalt med utstyr og for å opprettholde eller etablere gode vaner for daglig bevegelse mens du er hjemme.

 

Programmet er strukturert for å kunne gjennomføres 30 dager på rad, men du kan selvsagt ta hviledager dersom det trengs. Ønsker du å trene mer utover disse øktene, er det også mulig. 

UTSTYRSBEHOV

Minst 1stk hantel eller kettlebell.

Noter: Ideelt 2stk av samme vekt, samt ulike vekter for å tilpasse belastning til over- og underkropp.

Stol/sofa

KOMPENDIE

Øktene blir presentert i et PDF-kompendie som du får tilsendt via mail. I kompendiet forklares programmet i detalj, og du får linker til private YouTube-videoer hvor øktene beskrives. Du får også et utskriftsvennlig dokument med øktene som du kan bruke til loggføring. Som deltager blir du også del av en gruppe (privat på Facebook) der du kan få både tips og pepp, men det er ikke noe krav at du skal være aktiv på gruppa.

HVA INNGÅR?

  • 30 dagers treningsopplegg i PDF-kompendie

  • Tilgang til forklaringsvideoer av øktene i private YouTube videoer

  • Tilgang til råd og feedback samt motivasjon og støtte som del av lukket Facebookgruppe

PRIS?

295kr

ER DU KEEN? SLIK FUNGERER DET

Betal 295nok til vippsnummer 544046

Noter! Har du ikke Vipps, så send oss en mail på info@ingerindubai.com så sender vi deg en e-faktura.​

Send mail til info@ingerindubai.com merket «30-DAGER TRENING MED VEKT» med:

kvittering av utført betaling (screenshot). Ved mottatt betaling sendes kompendiet til deg i løpet av 24 timer på mail og moroa kan starte :-D

Frivillig: Send forespørsel til gruppen på Facebook som heter "30 dager hjemmetrening med Inger in Dubai med vekt" hvor du vil kunne få hjelpen du ønsker. 

Oppstart er når som helst. Bare send meg en mail ;-)

Håper du vil være med!

HVA ER 30 DAGER HJEMMETRENING MED VEKT?

bottom of page